Ποιοί Είμαστε

Η Labidino παράγει 10 διαφορετικά είδη λάχανου και μαρούλι σε 250 στρέμματα θερμοκηπίου και 500 στρέμματα υπαίθριων καλλιεργειών με τις τελευταίες μεθόδους, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιων σπόρων και καλλιεργειών.

Εξαιρετικά σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης για τα μαρούλια, τα λαχανικά και το γλυκό καλαμπόκι με τις πιο αυστηρές μεθόδους πιστοποίησης IFS.

Για ζητήματα Ηθικού Εμπορίου παρακαλούμε επικοινωνήστε στο ethics@labidino.gr

Πολιτική Ηθικού Εμπορίου

Suppliers Code of Conduct

Anti Corruption Bribery Policy

Τι Κάνουμε

Φρέσκα

Λαχανικά

Συσκευασία

Φρέσκα

Φρούτα

Εποχιακά Προιόντα

Φράουλα

Έντονο κόκκινο χρώμα, χυμώδης γεύση σε παρασύρει να την γευτείς με πολλούς συνδυασμούς.

Γλυκό Καλαμπόκι

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα τόσο των νέων όσο και των ηλικιωμένων. Είναι μια απολαυστική επιλογή για όλες τις εποχές. Δοκιμάστε το βραστό, ψητό ή ως συμπλήρωμα στις δημιουργικές σαλάτες.

Ρόκα

Πικάντικη γεύση, ιδιαίτερη στην όσφρηση, τρώγεται σκέτη αλλά συνδυάζεται και με πολλούς άλλους τύπους λαχανικών. Θα σας μέινει αξέχαστη!

Lollo Rossa

Η έντονη πικρή γεύση της και το σκούρο κόκκινο χρώμα της έχει το ρόλο του ισορροπιστή σε ένα δροσερό πιάτο ΣΑΛΑΤΑΣ. Συνδυάζεται άψογα με την LOLLO BIONDA!

Lollo Bionda

Καταπράσινο φωτεινό χρώμα, μεγάλα τραγανά φύλλα, προσφέρει την ιδανική φρεσκάδα. Δοκιμάστε την!

Romaine Lettuce

Το γνωστό σε όλους μας ελληνικό μαρούλι. Έντονα σκούρα φύλλα με γλυκιά γεύση.

Oak leaf κόκκινο / πράσινο

Τραγανά πολύχρωμα φύλλα για συνδυασμό διαφορετικών λαχανικών σε ένα πιάτο.

Butterhead

Δεν έχει τυχαία το όνομα της Γαλλικής σαλάτας. Ξανθό χρώμα, μαλακή υφή και ιδιαίτερη γεύση.

LABIDINO ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σεβασμός στην φυσική παρουσία

Η φύση παράγει νόστιμα, υγιή, καθαρά, λαχανικά και φρούτα.

Ο σεβασμός στον καταναλωτή και το περιβάλλον είναι ζήτημα αρχής και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται με απόλυτο έλεγχο σε όλα τα στάδια εφαρμόζοντας συστήματα και μεθόδους τα οποία ελαχιστοποιούν τη χρήση φυτοφαρμάκων όπως είναι η εισαγωγή ωφέλιμων εντόμων ενάντια σε εχθρούς και η χρήση ‘’πράσινων’’ σκευασμάτων για την αντιμετώπιση ασθενειών. Ταυτόχρονα ανακυκλώνουμε συστηματικά πλαστικά θερμοκηπίου καθώς επίσης χαρτί και πλαστικό από τα υλικά του συσκευαστηρίου.

Επιπλέον τηρούμε απόλυτο σύστημα ιχνιλασιμότητας το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε από πού προέρχεται το προϊόν, τις μεταχειρίσεις που έχει υποστεί κατά την καλλιέργεια, πότε συγκομίστηκε , πότε συσκευάστηκε , τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν και τους πελάτες στους οποίους διανεμήθηκε το προϊόν.

Επαναληπτικοί Έλεγχοι

Στα θερμοκηπειά μας οι γεωπόνοι και οι αγρότες μας λαμβάνουν τακτικά δείγματα καλλιεργειών και παρακολουθούν την ανάπτυξη. Μόλις ένα φορτίο λαχανικών ή φρούτων φτάσει σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας Labidino, οι ποιοτικές μας ομάδες ελέγχουν την ποικιλία και το μέγεθος και ελέγχουν τη συγκομιδή για τυχόν ζημιές.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής τα λαχανικά μας περνούν σε πολλά στάδια καθαρισμού, τα οποία ακολουθούνται από οπτικές επιθεωρήσεις. Κάθε χώρος παραγωγής έχει τα δικά του εργαστήρια, όπου τα προϊόντα υποβάλλονται σε σειρά δοκιμών (φυσικός έλεγχος και δοκιμές για τον προσδιορισμό των χημικών και βακτηριολογικών ιδιοτήτων).

X