Σχετικά

labidino-kalliergisimi-gi-2

Σχετικά με εμάς

Η Labidino είναι μια οικογενειακή, παραγωγική και εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φρούτων και των λαχανικών σχεδόν 2 δεκαετίες. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Σαγέϊκα Αχαΐας στην βορειοδυτική Πελοπόννησο . Το καταρτισμένο προσωπικό και η μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουν την δυνατότητα να παράγουμε με γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή και την προστασία του περιβάλλοντος . Η συστηματική οργάνωση της παραγωγής , η χρήση τεχνολογιών και το σύγχρονο συσκευαστήριο, εξασφαλίζουν την προμήθεια των πελατών με ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα.

Η Ιστορία μας

Η Οικογένεια Λαγού είναι μια παραγωγική αγροτική οικογένεια τρίτης γενιάς. Οι πατεράδες και οι παππούδες μας καλλιεργούσαν εδώ στα ίδια κτήματα, κηπευτικά και λαχανικά από το 1930. Η αλλαγή από την παραδοσιακή μορφή παραγωγής σε σύγχρονο τρόπο καθετοποιημένης καλλιέργειας έγινε το 1994 με την δημιουργία της πρώτης θερμοκηπιακής μονάδας 24 στρ. με σκοπό την παραγωγή προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης και υψηλής προστιθέμενης αξίας.

” Το 2000 ιδρύεται η Λαμπιντίνο Ε.Π.Ε με σκοπό την τυποποίηση και εμπορία των προϊόντων που παράγει διευρύνοντας το δίκτυο των πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

 

Το 2009 η εταιρεία μετατρέπεται σε ΑΕ και στεγάζεται σε νέους ιδιόκτητους χώρους με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι Πελάτες μας

Σήμερα εξάγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Βαλκάνια, Ευρώπη Μέση Ανατολή και Ασία. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες αλυσίδες super market
της Ελλάδος και του εξωτερικού καθώς και με την βιομηχανία κομμένης σαλάτας.

labidino-grammi-paragogis

Τεχνολογία & Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία διαθέτει 400 στρ. ιδιόκτητα θερμοκήπια και μαζί με μια ομάδα συνεργαζόμενων παραγωγών καλλιεργούμε πάνω από 1500 στρ. υπαίθριων καλλιεργειών. Το συσκευαστήριο 1600 τμ. περιλαμβάνει 5 γραμμές συσκευασίας και διαλογής προϊόντων, 500 τμ. σύγχρονων ψυκτικών θαλάμων καθώς και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Ο ετήσιος κύκλος συσκευασίας – τυποποίησης είναι 2.000 τόνοι και 8.000.000 τεμάχια φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

X